Praktijk de Eijk

Reviews

Op deze pagina staan ervaringen van cliënten die bij mij zijn geweest.

Tevens biedt deze pagina de mogelijkheid om jouw ervaring te delen.

Vakkundige en prettige begeleiding. Carla komt tot de kern, de basis, het onbewuste van je hulpvraag"

Vakkundige en prettige begeleiding K.B., 24-03-2023

"Ik ben in de meerde malen bij practijk de Eijk geweest en er enorm goed geholpen. Je merkt aan alles dat Carla enorm veel passie heeft voor het werk en dat gebruikt ze om tot de kern te gaan en door een heel scala aan therapie mogelijkheden aan te werken. Bedankt 🙏"

Enorm goed geholpen B.D., 07-06-2023

"Toen ik bij Carla binnenkwam, wist ik niet wat me precies dwarszat; daar kreeg ik zelf de vinger niet achter. Maar iets in mij vroeg nadrukkelijk om aandacht. Carla heeft een uitvoerige intake gedaan en is door middel van het blijven vragen steeds een laag dieper gekomen. Hypnose heeft hier een rol in gespeeld om het bewuste en het onbewuste met elkaar in verbinding te brengen. Toen het pijnpunt helder werd, was dit best wel intens en emotioneel. Maar bij Carla was het vertrouwd en in verzorgende handen. Ze heeft het heel mooi en prettig afgesloten. Carla heeft me heel erg geholpen, ik zit nu veel beter in mijn vel."

Pijnpunt helder Bas, 25-09-2023

"Dankzij Carla een stuk bewuster naar mezelf en mijn eigen handelen gaan kijken. Naar patronen die er al lang zitten en nu niet meer nodig zijn, maar ook met het stuk HSP heeft Carla me heel fijn geholpen. Voelde vanaf de eerste sessie goed en vertrouwd. Er heerst steeds een hele fijne ontspannen rust."

Bewustwording patronen en HSP Vertrouwd gevoel Anoniem, 15-11-2023

"Carla is heel rustig, heel aandachtig en luistert heel goed! Ze bereidt zich goed voor op een consult en je voelt je echt gehoord bij haar. Ze heeft zich gespecialiseerd in meerdere behandel methodes en gebruikt er soms meer dan een per sessie, net wat nodig is. Dat voelt ze heel goed aan. Bij mij kwamen er wat zaken aan het licht waar ik geen enkel idee van had toen ik voor het eerst bij haar kwam. De inzichten veroorzaakten een achtbaan aan emoties maar daar heeft ze me heel goed in begeleid. Jaren eerder heb ik weleens therapie gehad maar dat is totaal niet te vergelijken met wat ik bij Carla ervaren heb. Bij haar gaat het heel diep en dat is heftig, maar het heeft me meer gebracht dan alle eerdere therapieën bij elkaar. Ik kwam eindelijk tot de kern!"

Meer gebracht dan alle eerdere therapieën bij elkaar Anoniem, 31-01-2024

“Professionele aanpak. Ik voel me begrepen, gehoord en heel erg vertrouwd om mijn verhaal te kunnen vertellen. Goede adviezen, die ook echt bruikbaar zijn.”

Professionele aanpak Anoniem

“Flexibel, lief, begripvol, tactvol. Er heerst rust tijdens de sessies. Alles mag er zijn.”

Alles mag er zijn Anoniem

“Het gaat ’n stuk beter met me nu ik bewust naar mezelf en mijn omgeving kijk. Heel verhelderend.”

Stuk beter met me Anoniem

“Na de sessies met Carla zag ik de rode draad in terugkerende patronen. Dit heeft me weer nieuwe inzichten gegeven waar ik mee verder kan.”

Nieuwe inzichten waar ik mee verder kan Anoniem

“Voor ik bij Carla kwam had ik al verschillende therapievormen ondergaan. Nog niet eerder had ik iemand gesproken die de focus legt op HSP. Ik had er wel eens over gelezen, maar door er met Carla over te praten kon ik vele deuren sluiten. En nog belangrijker, ook vele deuren openen. Het was prettig en verhelderend op deze manier naar de wereld en mijn leven te kijken. Carla stelt je op je gemak zodat je in een veilige omgeving je hart kan luchten. Met haar volle aandacht luistert ze naar je en geeft ze handvatten waar je op dat moment behoefte aan hebt. Ze heeft mijn ogen geopend en bewuster gemaakt over wat hoogsensitiviteit voor mij kan zijn en hoe ik er mee om kan gaan. Dat was voor mij soms heel moeilijk om te ontdekken maar ook zeker verhelderend.”

Focus op HSP. Heb vele deuren kunnen sluiten, ook vele kunnen openen. Anoniem

“Legt de vinger op de zere plek. Heb met Carla een aantal intense behandelingen ondergaan met geruststellende resultaten. Erg deskundig, vriendelijk en vol begrip. Heb hier veel positieve steun en tips van haar mogen ontvangen."

Erg deskundig, vriendelijk en vol begrip G.G., 31-10-2022

Mocht je ook een review willen schrijven, dan kan dat hier.

Dankjewel!