Praktijk de Eijk

Reviews

Op deze pagina staan ervaringen van cliënten die bij mij zijn geweest.

Tevens biedt deze pagina de mogelijkheid om jouw ervaring te delen.

"Ik ben in de meerde malen bij practijk de Eijk geweest en er enorm goed geholpen. Je merkt aan alles dat Carla enorm veel passie heeft voor het werk en dat gebruikt ze om tot de kern te gaan en door een heel scala aan therapie mogelijkheden aan te werken. Bedankt 🙏"

Enorm goed geholpen B.D., 07-06-2023

"Vakkundige en prettige begeleiding. Carla komt tot de kern, de basis, het onbewuste van je hulpvraag."

Vakkundige en prettige begeleiding K.B., 24-03-2023

"Legt de vinger op de zere plek. Heb met Carla een aantal intense behandelingen ondergaan met geruststellende resultaten. Erg deskundig, vriendelijk en vol begrip. Heb hier veel positieve steun en tips van haar mogen ontvangen."

Erg deskundig, vriendelijk en vol begrip G.G., 31-10-2022

“Professionele aanpak. Ik voel me begrepen, gehoord en heel erg vertrouwd om mijn verhaal te kunnen vertellen. Goede adviezen, die ook echt bruikbaar zijn.”

Professionele aanpak Anoniem

“Flexibel, lief, begripvol, tactvol. Er heerst rust tijdens de sessies. Alles mag er zijn.”

Alles mag er zijn Anoniem

“Het gaat ’n stuk beter met me nu ik bewust naar mezelf en mijn omgeving kijk. Heel verhelderend.”

Stuk beter met me Anoniem

“Na de sessies met Carla zag ik de rode draad in terugkerende patronen. Dit heeft me weer nieuwe inzichten gegeven waar ik mee verder kan.”

Nieuwe inzichten waar ik mee verder kan Anoniem

“Voor ik bij Carla kwam had ik al verschillende therapievormen ondergaan. Nog niet eerder had ik iemand gesproken die de focus legt op HSP. Ik had er wel eens over gelezen, maar door er met Carla over te praten kon ik vele deuren sluiten. En nog belangrijker, ook vele deuren openen. Het was prettig en verhelderend op deze manier naar de wereld en mijn leven te kijken. Carla stelt je op je gemak zodat je in een veilige omgeving je hart kan luchten. Met haar volle aandacht luistert ze naar je en geeft ze handvatten waar je op dat moment behoefte aan hebt. Ze heeft mijn ogen geopend en bewuster gemaakt over wat hoogsensitiviteit voor mij kan zijn en hoe ik er mee om kan gaan. Dat was voor mij soms heel moeilijk om te ontdekken maar ook zeker verhelderend.”

Focus op HSP. Heb vele deuren kunnen sluiten, ook vele kunnen openen. Anoniem

Mocht je ook een review willen schrijven, dan kan dat hier.

Dankjewel!