Praktijk de Eijk

Ervaringen

Op deze pagina ervaringen van cliënten die bij mij zijn geweest.

Tevens biedt deze pagina de mogelijkheid om jouw ervaring te delen.

Professionele aanpak

“Professionele aanpak. Ik voel me begrepen, gehoord en heel erg vertrouwd om mijn verhaal te kunnen vertellen. Goede adviezen, die ook echt bruikbaar zijn.”

Stuk beter met me

“Het gaat ’n stuk beter met me nu ik bewust naar mezelf en mijn omgeving kijk. Heel verhelderend.”

Focus op HSP. Heb vele deuren kunnen sluiten, ook vele kunnen openen.

“Voor ik bij Carla kwam had ik al verschillende therapievormen ondergaan. Nog niet eerder had ik iemand gesproken die de focus legt op HSP. Ik had er wel eens over gelezen, maar door er met Carla over te praten kon ik vele deuren sluiten. En nog belangrijker, ook vele deuren openen. Het was prettig en verhelderend op deze manier naar de wereld en mijn leven te kijken. Carla stelt je op je gemak zodat je in een veilige omgeving je hart kan luchten. Met haar volle aandacht luistert ze naar je en geeft ze handvatten waar je op dat moment behoefte aan hebt. Ze heeft mijn ogen geopend en bewuster gemaakt over wat hoogsensitiviteit voor mij kan zijn en hoe ik er mee om kan gaan. Dat was voor mij soms heel moeilijk om te ontdekken maar ook zeker verhelderend.”

Alles mag er zijn

“Flexibel, lief, begripvol, tactvol. Er heerst rust tijdens de sessies. Alles mag er zijn.”

Nieuwe inzichten waar ik mee verder kan

“Na de sessies met Carla zag ik de rode draad in terugkerende patronen. Dit heeft me weer nieuwe inzichten gegeven waar ik mee verder kan.”

Mocht je een bericht willen schrijven, dan kan dat hier. Dánkjewel!